Permanent make-up

 

Cégünk a Goldeneye kizárólagos magyarországi képviselője. A kiváló német minőségű permanent make-up készülék és kiegészítőinek forgalmazása mellett képviseljük az egyedülálló Goldeneye rendszert, melynek része a különleges sminktetoválás oktatás. 


A jó gép még nem elég, a legfontosabb a tudás. A Goldeneye nem csupán készülék, a Goldeneye ennél sokkal több, oktatás és szolgáltatás felsőfokon. A Goldeneye egyedülálló tudást biztosít a sminktetoválás területén. 

A Goldeneye-nál olyan kreatív technikákkal találkozhat, amivel sehol máshol. Elsajátíthatja többek között az eredetihez megtévesztésig hasonlító 3D szálas szemöldök, szemöldökemelés, szájfény, különböző szájsatírozások, szemhéjpúder, dupla kontúrvonal, férfi szájtechnikák… elkészítését. A tanfolyam a technikák alkalmazását a világon egyedülálló, fotókkal és rajzokkal illusztrált oktató kézikönyv, és tréning DVD segíti. 

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a szakma újdonságainak folyamatos figyelemmel kísérésére, és az oktatók magas szintű továbbképzésre. Oktatóink nemzetközi Goldeneye trénerek, akik rendszeresen a Goldeneye nemzetközi tréningeken fejlesztik tudásukat és frissítik ismereteiket. Tanfolyamainkon hallgatóink mindig naprakész információkat kapnak, a legkorszerűbb technikákkal és a legújabb nemzetközi trendekkel ismerkedhetnek meg. 

Legyen Ön is Goldeneye specialista, és szerezzen a Goldeneye tudásával és támogatásával vendégeket! 

A Goldeneyet 2009-ben a Beauty Fórum olvasói az olvasói díjjal jutalmazták. A Goldeneye ezt a komoly vevői elismerést többek között annak köszönheti, hogy elképesztő eredményeket ért el az újabbnál újabb technikák kifejlesztésében, és tökéletesítésében. A Goldeneye létrehozott egy 330 oldalas, fotókkal és rajzokkal illusztrált oktató kézikönyvet, és egy hozzá kapcsolódó DVD-t. A könyv a világon egyedülálló tudásgyűjteménye a sminktetováló technikáknak, és tovább emelte a Goldeneye oktatás színvonalát. A sminktetováló pigmentek szintén forradalmi újításon mentek keresztül. Kiváló minőségben, 3 ml-es, visszazárható kiszerelésben, csodálatos színárnyalatokban kerültek a Goldeneye Plus festékpalettájára. A Goldeneye kiváló minőségű, ugyanakkor kedvező áru hydro organikus festékpalettával lépett a piacra 2015 végén, melyekkel a legújabb trendeknek megfelelő sminktetoválsokat készíthet.

Referenciaszalonunkban a sminktetoválásokat a prémium minőségű Goldeneye készülékkel, magasan képzett nemzetközi trénerek, a legkomolyabb higiéniai szabályok betartása mellett végezik. Az egyedülálló technikákat a legjobb minőségű, biztonságos, Goldeneye pigmenteket valósítjuk meg.A Goldeneye céget és termékeket a német szakemberek  a Beauty Fórum Oscar díjával ismerték el az elmúlt években már kétszer is.