Permanent make-up

Goldeneye permanent make-up paletta

Referenciaszalonunkban a sminktetoválásokat a prémium minőségű Goldeneye készülékkel, magasan képzett nemzetközi trénerek, a legkomolyabb higiéniai szabályok betartása mellett végzik. Az egyedülálló technikákhoz a legjobb minőségű, biztonságos, Goldeneye pigmenteket használjuk.

A sminktetoválást az arcon a szemöldök, szemhéj és a száj területein a tökéletes harmónia megteremtésére használjuk. 

 

Száj

 

ÉRZÉKISÉG ÉS VONZÁS

A száj az arc legérzékibb része. A sminktetoválás célja a száj vonzóbbá és hangsúlyosabbá tétele. A kozmetikai tetoválással kontúrosabbá, vagy optikailag teltebbé tehető, nagyítható a száj, illetve korrigálható az aszimmetriája. Tudunk készíteni tökéletesen természetes hatású finom satírozásokat, illetve élénkebb színű, látványosabb ajkakat a megfelelő technika kiválasztásával. 
 

 

 

Szemhéj

 

ELEGANCIA ÉS TERMÉSZETESSÉG

A természetesség az első és legfontosabb szempont. A cél a szempillák mennyiségének optikai növelése, és a szem előnyös kiemelése. A szemen készíthető speciális technikák - mint a kétszínű szemkontúr,, „highlight” hatás, az arany púder… - olyan különleges eljárások, amikkel a szem formájának optikai korrekcióját tudjuk megteremteni.

 

 

 

Szemöldök

 

TÖKÉLETESSÉG ÉS HARMÓNIA

A szemöldök igen fontos része az arcnak, mely döntően hozzájárul az arc karakterének kialakításához, és nagy hatással van tekintetünkre is. A sminktetoválással kiválóan korrigálhatóak az asszimetriák és a hibák, kiegészíthetők a hiányosságok. Egy újjá varázsolt szemöldökkel optikailag a szemeket is megfiatalíthatjuk, optikai ,,lifting” hatást érünk el.

 

 

 

Mellbimbó  

AZ EGÉSZSÉGES ÖNBIZALOMÉRT

A mikopigmentációval nemcsak arc szépsége és harmóniája fokozható. Van rá mód, hogy egy orvosi vagy plasztikai beavatkozás után visszaállítsuk kebleinek természetes megjelenését, a mellbimbó pigmentálásával. Ez nagyban hozzájárulhat, hogy jobban érezze magát bőrében. 
 

 

 

Sminktetoválás előtte-utána

 

 

Sminktetoválás előtte-utána

 

 

Sminktetoválás előtte-utána

 

 

Sminktetoválás előtte-utána

 

Árak

Szemöldöktetoválás

A szemöldök formája és színe meghatározó az arc harmóniája szempontjából. Nagyban hozzájárul az arc karakterének kialakításához. Egy jó szemöldök megszépíti, a nem megfelelő szemöldök jellegtelenné, vagy előnytelenné teheti az arcot.


Szemöldöktetoválás hagyományos satír technikával: 45 000 Ft
A legfeltűnőbb technika, melynél teljesen besatírozzuk a megrajzolt formát. Azok számára ajánlott, aki szeretik a karakteres megjelenést, illetve eredeti szemöldöküktől teljesen eltérő formát szeretnének viselni arcukon.


Szemöldöktetoválás szálas és 3D szálas technikával: 55 000 Ft
A legtermészetesebb hatású,  akár több színből összeállított szálas szemöldök technika.


Hiperrealisztikus szemöldöktetoválás: 65 000 Ft
Ez jelenleg a létező legszebb szemöldökkészítési technika, amellyel a természeteshez megtévesztésig hasonlító szemöldököt készítünk Önnek. A tetoválás nagyon vékony szálakból áll, amelyek az elkészítés után sem mosódnak össze. A szálak elrendezése részben kötött, részben a Ön saját szemöldökéhez igazodik a lehető legtermészetesebb hatás érdekében. Ajánljuk azoknak is, akiknek egyáltalán nincs saját szemöldök szőrük.


Púderes szemöldöktetoválás: 65 000 Ft
Természetes, kifinomult technika, mely a finoman púderezett szemöldök hatását kelti. Jellemző rá a színek optikai játéka. A szemöldök eleje világosabb, ami aztán finoman lágyan átmegy egy sötétebb színbe.


Szemöldökemelés: 30 000 Ft
A természetes bőrszínnél egy-két árnyalattal világosabb színnel emeljük ki a szemöldök vonala alatti megfelelő területet. Ez mindenkinek előnyös, és a kissé lógó végű, “szomorú” szemöldökök optikai korrekciójára is kiválóan alkalmas.

Szemhéjtetoválás

Szempillasűrítés alsó+ felső szemhéjon: 40 000 Ft
A ritka vagy világos színű szempillák megerősítésére és hangsúlyosabbá tételére alkalmas, nagyon természetes technika. Felül a szempilla tövek közés húzott vonalból áll, alul szempilla tövek közé tett pontokból készül.


Szemkontúr alsó+ felső szemhéjon: 50 000 Ft
A szem kiemelésére és a szemforma korrekciójára alkalmas, a szem és az arc színeihez leginkább illeszkedő színnel készül.


Egyéb kreatív szemhéj technikák: 60 000 Ft
Füstös szem, árnyékolás, szemhéjpúder, butterfly….


Szájtetoválás

Szájkontúr + fél satír: 60 000 Ft
Korrigálható vele a száj formája, kismértékben nagyítható vele a száj, illetve optikailag teltebbé teszi az ajkakat.


3D teljes szájsatír: 80 000 Ft
Szebb, teltebb és élénkebb színű ajkak varázsolhatók segítségével.


* Az árak tartalmazzák az előzetes konzultáció díját és két alkalomra vonatkoznak.